Vi inledde kvällen med en riktigt italiensk afton, dekoren med stenväggar från Verona skapar en härlig stämning av Piazza. Romeo & Juliakören stod för underhållningen under middagen. Vid vårt arrangerade ”strömavbrott”, lagom till tacktalet, dånade två st HD in i lokalen, dekoren föll och rockfesten är igång. Vilket röj det blev! Kontraster som dessa skapar ett oförglömligt event.
Gästerna passerade säkerhetskontrollen innan fördrink väntade i avgångshallen, där tyger skapade en verklig känsla av att vara på väg någonstans. Utop i högtalarna signalerade om att det var dags för boarding och gästerna fick gå ombord på vårt uppbyggda plan där mat och dryck serveras på brickor av flygvärdinnor. Under middagen var det underhållning på scen. När vi väl nått vårt resmål, välkomnades gästerna ut i värmen, där vi hade en 36 meter lång sandstrand, bambubarer och After Beach bandet som lirade. En skön kväll som garanterade sand mellan tårna.
Vid välkomstminglet bjöds gästerna på underhållning i form av cirkuskonster, bl.a tygakrobater & jonglerande popcornutdelare. Med hjälp av en stor järnring på 36 m i diameter och tyger runt omkring blev festlokalen till ett stort cirkustält. Underhållningen stod Stefan Odelberg och Wallmans för denna kväll, där vi blandade show med trolleri - verkligen en minnesvärd kväll!
Vår kund ville här visa upp Borås som sportstad och gästerna välkomnades in i friidrottshallen, där det var uppdukat för fest. Kvällens konferencier Jonas Karlsson förklarade att det skett en "dubbelbokning" just denna dag och att Ymermästerskapen kommer genomföras parallellt med kvällens middag. Höjdhopp, stavhopp och längdhopp avlöste varandra, dessutom ett 400 meters sprinterlopp medan gästerna åt sin middag. Vi hade även straffsparksläggning och Elfsborgsspelare serverade dryck till gästerna. En annorlunda paketering som var väldigt uppskattat!