Tycker du om att jobba med människor och är intresserad av ett roligt och givande extrajobb?

Vi är mycket stolta över vår personal och ser dem som vår viktigaste resurs. Vi söker ständigt fler timanställda som vill vara en del i vårt team och leverera upplevelser till våra kunder. Det är viktigt att du är service minded och flexibel när du arbetar hos oss. Vi lägger stor vikt vid din personlighet och din sociala kompetens, vid flertalet av våra aktiviteter krävs det att du kan stå och prata inför/ instruera grupper.

Då vi har stor variation på våra aktiviteter söker vi allt från ”programledare” till våra frågesporter, aktivitetsledare till mångkamper, men även instruktörer inom kajak, klättring samt kunskap inom grupputveckling. Vi ser gärna att du har fyllt 22 år och pratar flytande svenska, pratar du dessutom engelska obehindrat är det ett plus i kanten.

I samband med att vi växer söker vi timanställda runt om i Sverige, just nu söker vi främst i Göteborg, Uddevalla, Jönköping och Stockholm.
Som timanställd kan vi aldrig garantera antal timmar per månad, det beror på hur mycket bokningar vi får in. Vår högsäsong är maj-juni samt augusti- september.

Känns detta rätt för dig är du välkommen att ringa eller maila oss, bifoga CV samt personligt brev. Kanske du har en vän som du tror skulle trivas hos oss, tipsa gärna!

Välkommen med din ansökan!

Tord Björkquist,
Personalansvarig

Mail tord@aventi.se