Vi fick i uppdrag att arrangera ett minnesvärt 30-årsjubileum till vår kund som skulle vara överraskande för gästerna. Kvällen inleddes med en riktigt italiensk afton, dekoren med stenväggar från Verona skapade en härlig stämning av en Piazza. Romeo & Juliakören stod för levande underhållning, med ett par instick under middagen. Vid vårt arrangerade ”strömavbrott”, lagom till tacktalet, dånade två HD-motorcyklar in i lokalen, dekoren föll och rockfesten var i full gång. Vilket röj det blev! Kontrasterna som bjöds under kvällen skapade ett oförglömligt event för alla festens deltagare! Vilka kontraster vill ni leka med? Kontakta oss för idéer och upplägg.
Personalen som blev bjudna på detta 10-årsjubileum fick inbjudan i form av ett boarding-pass hem i brevlådan. Väl på plats passerade de säkerhetskontrollen innan fördrink väntade i avgångshallen, där tyger skapade en verklig känsla av att vara på väg någonstans. Utrop i högtalarna signalerade om att det var dags för boarding och gästerna fick gå ombord på vårt uppbyggda plan där mat och dryck serveras på brickor av flygvärdinnor. Under middagen var det underhållning på scen. När vi väl anlänt till vårt resmål, välkomnades gästerna ut i värmen, där vi hade en 36 meter lång sandstrand, bambubarer och After Beach bandet som lirade. En skön kväll som garanterade sand mellan tårna.
Vi ordnade här ett kundjubileum med cirkustema. Vid välkomstminglet bjöds gästerna på underhållning i form av cirkuskonster, bl.a tygakrobater & jonglerande popcornutdelare. Med hjälp av en stor järnring på 36 m i diameter och tyger runt omkring blev festlokalen till ett stort cirkustält. Underhållningen stod Stefan Odelberg och Wallmans för denna kväll, där vi blandade show med trolleri - verkligen en minnesvärd kväll!
Vår kund ville här visa upp Borås som sportstad och gästerna välkomnades in i friidrottshallen, där det var uppdukat för fest. Kvällens konferencier Jonas Karlsson förklarade att det skett en "dubbelbokning" just denna dag och att Ymermästerskapen kommer genomföras parallellt med kvällens middag. Höjdhopp, stavhopp och längdhopp avlöste varandra, dessutom ett 400 meters sprinterlopp medan gästerna åt sin middag. Vi hade även straffsparksläggning och Elfsborgsspelare serverade dryck till gästerna. En annorlunda paketering som var väldigt uppskattat!