Nyhet - En energifylld vecka med glädje, tävlingsnerver och frisk luft!

Powerweek!

Powerweek är framtagen vars syfte är att peppa, inspirera och låta kollegor mötas i en rolig och spännande vecka, tillsammans. Trots att varje individ kommer tävla individuellt så är vår förhoppning att det kommer bli många skratt och att tävlingsinstinkten kommer fram hos alla deltagare. Vi vill att alla ska vara fyllda av energi när veckan är slut helt enkelt.

Veckan består av två av våra digitala aktiviteter – Active Quiz och Ready to go som båda kräver bekväma skor, en fulladdad smartphone, en nedladdad app och huvudet på skaft. Veckan kommer sedan att avslutas med en rafflande avslutning i en sista kamp, nämligen Powerquiz. Det är en kortare sittning på Zoom där alla deltagare samlas, kanske perfekt under fredagsfikan? Det är här de sista poängen delas ut och där vinnaren koras. Vill man så har vi som tillägg att vinnaren får ett presentkort genom Vinga giftcard där deltagaren fritt kan välja mellan flera fina vinster.

Vill du läsa mer om Powerweek och upplägget kring det så hittar du de under våra aktiviteter. Eller så kan du kontakta oss direkt så berättar vi mer!