Nyhet - Tre nya digitala aktiviteter som piggar upp i hemmakontoret!

Vi på Aventi förstår vikten av att fortsätta ses och interagera med våra kollegor på ett kreativt, innovativt och roligt sätt trots att vi inte kan ses fysiskt på kontoret. Människan är en social varelse som mår bra av att skratta tillsammans med andra, och det vill vi bidra till!

Därför har vi tagit fram tre nya digitala aktiviteter som genomförs helt fjärrstyrt från hemmakontoret eller var man befinner sig. Det enda du behöver är en fulladdad smartphone och en nedladdad app som du får information om i god tid innan aktiviteten startar. Nedan kan du läsa mer om aktiviteterna:

Active Quiz – Här ger du dig ut i friska luften och tar en paus från skärmen i en virtuell resa genom Sverige. Aktiviteten är en promenad på ca 3 km, och var 100:e meter anländer du till en ny stad där det dyker upp en fråga i mobilen som ska besvaras eller ett uppdrag som ska genomföras. Detta är ett superbra sätt att fylla på energidepåerna och röra på sig samtidigt som det gäller att ha huvudet på skaft! Denna aktivitet tar ca en timme och ni kan vara 4-300 deltagare.

Ready To Go – Knyt skorna, haffa din smartphone och gör dig redo för en rolig poängjakt som både ger dig friskt luft, motion och inte minst tävlingsanda. Under tiden du rör dig kommer det att poppa upp frågor var 200:e meter. Det finns totalt 20 frågor, så du får välja själv hur du disponerar tiden. Du kan välja att besvara frågorna efter hand i takt med att de kommer upp i din telefon eller springa hela sträckan på ca 4km och besvara frågorna i slutet. Men! Tänk på att du enbart har 50 minuter på dig att utföra aktiviteten från det att du trycker på startknappen! Denna aktivitet tar ca 1 timme och ni kan vara 4-300 deltagare.

Quizmaster – Vilka är mästarna av quiz? Det tar vi reda på under detta varierade quiz som är en rolig teamaktivitet online som skapar glädje och gemenskap i gruppen. Här gäller det att lägga upp en bra strategi och peppa varandra för att utropas som segrare i detta quiz. Denna aktivitet tar ca 1 timme och ni kan vara 4-300 deltagare.

Visst låter det roligt?!

Kontakta oss så berättar vi mer!