Nyhet - Happy Quizmas!- Ett roligt julquiz online!

Vi välkomnar er in i värmen till en julig teamaktivitet online där ni får möjlighet att utmana varandra i ett roligt julquiz. Ni tävlar i lag om minst 4 personer där god kommunikation, samarbete och rätt strategi krävs för att lyckas med de kluriga frågorna. Är ni redo?

Happy Quizmas är framtagen vars syfte är att samla människor och låta dem mötas kring en rolig aktivitet. Detta kommer att genomföras på Zoom, helt digitalt från hemmakontoret eller varifrån ni önskar. Via Zoom kan ni kommunicera och genom smartphonen eller surfplattan kommer ni styra spelet. Varje lagmedlem får unika frågor till sin enhet, så här gäller det att ni tar hjälp av varandra för att ha möjlighet att samla ihop så många poäng som möjligt.

För att öka upplevelsen ytterligare har ni möjlighet att beställa ett paket som levereras med post eller bud hem till deltagarna. Det finns två alternativ:

Julpaketet – Klassikerna vi alla gillar. Innehåller:Julmust, pepparkakor, juleskum Samt partykit med spexiga julglasögon, partyvissla och partyhatt.

Julpaketet Deluxe – Noga utvalda kvalitetsprodukter. Innehåller: Kronans glögg, cederpepparkakor, tryfflar, Larssons chips Partykit med spexiga julglasögon, partyvissla och partyhatt.

Tomten kör ut paketet med sin ”ren”, dvs vår pimpade elbil alt. cykelbud och levererar personligen. Detta kan vi erbjuda i vissa regioner.

Kontakta oss så berättar vi mer!