Aventi

Tänk om alla på ditt företag längtade till måndag morgon. Att de studsar in motiverade till tänderna att bidra till företagets mål, vilket de ser som sitt eget.

När varje människa känner att de är en del av något större, förstår hur saker och ting hänger ihop och känner sig uppskattade – då händer något i en organisation. En kultur växer fram. En ostoppbar kraft som binder alla samman i en strävan att lyckas. Att väcka den kraften hos dina medarbetare får oss på Aventi att längta till måndag morgon.

Aventi grundades 2000 som ett passionerat äventyrsföretag, grundat av entusiaster som delade en gemensam kärlek för upplevelser.

Med fokus på att erbjuda unika aktiviteter och skapa starka band mellan människor, växte Aventi fram och blev en symbol för minnesvärda och stärkande event. Från sin ödmjuka början har Aventi fortsatt att utvecklas och bredda sitt utbud för att skapa starka företagskulturer över hela Sverige.

Med tiden växte Aventi till att omfatta mycket mer än bara aktiviteter. Företaget expanderade sitt utbud till en mångfald av evenemang och upplevelser som täckte allt från workshops och konferenser till kreativa aktiviteter och storslagna galor. Det blev en navpunkt för företag som strävade efter att bygga sammanhållning, inspirera sina team och stärka sina kulturer.

Varje event blev inte bara en händelse i kalendern utan snarare en episod i en större saga om sammanhållning, kreativitet och tillväxt. Genom att leverera engagerande och skräddarsydda upplevelser har Aventi fortsatt att vara en pålitlig partner för företag som strävar efter att skapa en positiv arbetsmiljö och starka samarbeten.

Från sina första steg ut i naturen till dagens breda utbud av skräddarsydda event och upplevelser, har Aventi fortsatt att vara en färdledare för företagskulturer över hela Sverige. Genom att kombinera passion, kreativitet och en djup förståelse för vad som skapar starka samarbeten har Aventi blivit en viktig del av företagens resa mot framgång och gemenskap.

Vår inre kompass, som styr våra handlingar, beteenden och beslut.

Vi vill förändra världen genom att få människor i organisationer att mötas. Möten som består av något som är värdefullt och meningsfullt. Möten som består av upplevelser som inspirerar och förändrar. Upplevelser som för människor tillsammans så de gemensamt kan gå framåt. Inte bara i just den stunden, utan från just den stunden.

Och varje sådan upplevelse börjar med kreativitet, och med mod. Att våga utmana de befintliga strukturerna med nya tankesätt. Att våga gå bortanför det ytliga och artiga till det mer äkta och genuina. Att skapa en plats där människor inte bara träffas – utan faktiskt möts så att det uppstår kontakt. Det är så vi på Aventi vill förändra världen

Framåtanda – vi älskar utmaningar och tänker alltid ett steg längre. När vi är nöjda drar vi det ett varv till, vrider och vänder på allt för att se det ur olika perspektiv. Det är då det blir magi.

Värdeskapande – vi skapar värde för både kunder och oss själva. Det handlar om att vara ärlig, ödmjuk och ha förtroende för varandra. Därmed inte sagt att vi alltid gör exakt som kunderna säger, men vi ger dem alltid det de behöver.

Tillsammans – vi delar med oss av våra erfarenheter och lär av varandra. Mina eller dina uppdrag existerar inte, det är alltid våra uppdrag. Vi är stöttande, inspirerande och omtänksamma. En känsla för varandra som bygger på respekt.

Vi skapar arbetsglädje tillsammans med våra kunder och deras medarbetare. Med vår energi, kunskap och kreativitet formar vi möten som sprider glädje, får alla att känna sig sedda, uppskattade och inspirerade till att utvecklas och vilja bidra till det gemensamma syftet.

Vad är Aventi och vad erbjuder ni?

Vi är ett specialiserat eventbolag med inriktning på att bygga och stärka företagskulturer genom att arrangera unika och minnesvärda företagsevenemang. Vi skapar skräddarsydda lösningar för att hjälpa företag att främja samarbete, engagemang och gemenskap inom sin organisation.

Var är Aventi baserat?

Vårt huvudkontor ligger i Borås, Sverige. Vi arbetar dock över hela landet och erbjuder våra tjänster på olika platser och destinationer.

Vilka typer av evenemang kan ni hjälpa till med?

Vi kan hjälpa till med en mängd olika evenemang, inklusive teambuildingaktiviteter, företagskonferenser, temafester, kickoff-evenemang, och mycket mer. Vårt mål är att anpassa varje evenemang för att passa företagets mål och kultur.

Hur arbetar ni med CSR?

Aventi strävar efter att medverka till en god samhällsutveckling och att minska vår negativa påverkan på miljö och människa. Vi är medvetna om att detta är ett arbete som aldrig tar slut och vi åtar oss att med en ödmjuk inställning ständigt utmana och förbättra vår hållbarhetsprestanda.

Vår verksamhet är till mycket stor del beroende av naturen och miljön runt omkring oss. Därför är vi övertygade om att vårt handlande är viktigt både i vårt agerande och även för att inspirera andra att tänka och jobba utefter det som är bäst för miljön.

VAD VÄNTAR DU PÅ?

Oavsett om du har en idé du vill diskutera, behöver råd om ett projekt eller bara vill säga hej, så finns vi här för dig. Slå en pling, eller skicka iväg ett mail.

Fest

Sommarfest på torpet i Borås

Fest

Afterski med Götz

Konferens

Sverige-konferens i härlig miljö på Jacy´z i Göteborg

Fest

Vintersaga

Fest

Winter Wonderland

Fest

Oktoberfest

Kundevent

Invigning

Beslutsångest

Något att fira?

Kundevent

Drömstaden

Fest

Tidsresan

Kundevent

Mat på matsvinn

Fest

Living the brand HM

Utbildningsceremoni

Days of knowledge

Jubileum

Maxi arena show

Jubileum

20 års firande på Västkusten

Jubileum

Calectro 50-års jubileum

Företagsfirande

Tusen och en natt