Om oss

VÅR STORA PASSION FÖR ATT GÖRA SKILLNAD I VÅRA KUNDERS VARDAG ÄR DET SOM PRÄGLAR AVENTI

Genom skräddarsydda helhetskoncept gör vi passionerade upplevelser som stärker er företagskultur och ert varumärke. Vi skapar glädje och gemenskap genom engagerade möten och events som går rakt in i hjärtat och ger minnen för livet.

Affärsidé

 

Vår ambition är att alltid överträffa våra kunders högt ställda förväntningar och skapa maximala långsiktiga resultat för deras verksamhet.

Ett event kan vara allt från ett specialarrangemang till ett moment i en kommunikationsplan. Det ska vara en utgångspunkt för transfer av värderingar och idéer för att kunna påverka deltagarna och öka deras förståelse för exempelvis en organisations eller ett företags värderingar och framtidsplaner.

Vi fokuserar på tydliga processer, starkt hållbarhetsarbete och egen personal. Våra värderingar fokus, fantasi, passion och innovation genomsyrar allt vi gör.

Kärnvärden

 

FANTASI
– vi är experter på kreativa idéer och nyskapande gränslösa produktioner som slår våra kunder och deras gäster med häpnad och förverkligar våra uppdragsgivares mål.

PASSION
– vi brinner för alla våra uppdrag och gör alltid största möjliga insats för våra kunder och för varandra. Vår passion smittar av sig på alla vi möter och skapar glädje.

FOKUS
– vi har alltid full koll på alla delar av våra uppdrag, stora som små, och vi lägger stor vikt vid lyhörd kommunikation med kunder och personal. Inget lämnas åt slumpen.

Vår historia

 

Aventis grund ligger i vår stora passion för upplevelser och äventyr. Efter att ha arbetat som professionell skärmflygare och klätterinstruktör under många år och sett hur människor och grupper växer och utvecklas när de klarar av saker de inte trott var möjligt,  startade Tord Björkqvist år 2000, Friluftsfabriken i Borås AB.  Idén var att erbjuda kurser och upplevelser för privatpersoner och företag och även butik med försäljning av utrustning och kläder inom dessa områden. Under de första åren fick vi även förfrågningar och  bokningar där vi löste alla delar av eventet för företaget och kände att detta var något vi ville utveckla vidare.

År 2007 beslutades om en satsning på event, vilket resulterade i en mycket positiv utveckling. Butik och event delades till två skilda bolag och 2011 blev det även skilda ägare, då butiken såldes. I och med vår satsning inom event 2007 så breddades våra uppdrag och våren 2013 bytte vi namn från Friluftsfabriken till Aventi. Vi ansåg att namnet Friluftsfabriken endast speglade ett affärsområde av vår verksamhet.

Idag är Aventi ett eventbolag som brinner för att inspirera människor att stärka sina företagskulturer.

Är du intresserad av att samarbeta med oss?

Kontakta oss

Våra samarbetspartners

 

Aventi samarbetar i dag med många av Sveriges ledande konferensanläggningar, vill du också samarbeta med oss så tveka inte på att kontakta oss.

Vi vill alltid hitta det bästa upplägget för våra kunder så har du underhållning, lokaler eller något annat som kan vara intressant så tveka inte på att kontakta oss.

Vill du arbeta med oss så gå in på Jobba med oss.

VD har ordet

 

Alla vi på Aventi har något gemensamt – vi älskar upplevelser!

Passionen är alltid där, detaljstyrningen lika minutiös och att uppnå alla förväntningar ligger alltid i fokus. Så här har vi arbetat med alla typer av event sedan starten år 2000.

Tillsammans med våra kunder bygger vi den där klockrena känslan som stärker företagskulturer, både när det gäller internt och externt.

Värdegrunden handlar om hur man är mot varandra och hur det känns i hjärtat.

Anna Filipsson
VD och mästare på professionell galenskap

VÅRT CSR ARBETE

Aventi strävar efter att medverka till en god samhällsutveckling och att minska vår negativa påverkan på miljö och människa. Vi är medvetna om att detta är ett arbete som aldrig tar slut och vi åtar oss att med en ödmjuk inställning ständigt utmana och förbättra vår hållbarhetsprestanda.

Vår verksamhet är till mycket stor del beroende av naturen och miljön runt omkring oss. Därför är vi övertygade om att vårt handlande är viktigt både i vårt agerande och även för att inspirera andra att tänka och jobba utefter det som är bäst för miljön.

Vi kommer löpande att revidera vårt hållbarhetsarbete i samarbete med CSR Västsverige.

KONTAKTA OSS