Nyhet - VI VANN BRONS!

Vi vann brons!

We made it again! För andra året i rad kan vi stolt berätta att vi intog prispallen i den prestigefyllda tävlingen ”Årets Byrå”. I år kammade vi hem ett 3:e pris i kategorin ”Event & Brand Experience”.

Priset i ”Årets Byrå” utgår ifrån nomineringar och uttalanden från våra kunder och i år var en av nomineringarna ”Deras kreativa sätt att lösa våra kunders ibland omöjliga aktiviteter. De löser det med bravur!”. Vi vill rikta ett stort tack till våra kunder som låter oss fortsätta göra det vi älskar – att leverera upplevelser som går rakt in i hjärtat och minnen för livet. Utan er finns inget Aventi!

”Årets Byrå” är en årlig bransch- och kundstudie som kartlägger hur nöjda Sveriges största kommunikationsköpare är med sina byråer. Studien startade år 2000 och är idag den största studien i sitt slag. Kunderna till byråerna utvärderar sina byråer anonymt och bidrar med sina insikter om samarbete. Bakom ”Årets Byrå” står Sveriges Annonsörer, Sveriges Mediebyråer, Sveriges Marknadsförbund, Sveriges Kommunikatörer, Swedish Content Agencies samt Sponsring och Eventsverige (SES). Tidningen Resumé är mediepartner och arrangerar Årets Byrå-galan.

https://www.aretsbyra.se/