Våra aktiviteter - POWERWEEK

Powerweek!

Denna trestegsraket innefattar båda våra utmaningar Active quiz och Ready to go. Veckan avslutas sedan med en kort sittning – kanske ihop med fredagsfikan? Här har ni chans att knipa de sista poängen i en sista duell med ett snabbt quiz. Ni tävlar individuellt och vi avslutar med att kora veckans vinnare och ni kan gå på helg med en skön energi i kroppen. 

Förslag på upplägg:

Måndag: Active quiz (ca 30-45 min) 

Active Quiz ger ett härligt break från hemmakontoret med frisk luft och roliga frågor. Aktiviteten är en promenad (ca 3 km) som tar med dig på en virtuell resa genom Sverige, och var 100:e meter anländer du till en ny stad där frågor skall besvaras eller där uppgifter ska utföras. Ett superbra sätt att hämta ny energi under dagen. 

Du behöver bekväma skor och en fulladdad smartphone med en nedladdad app. 

Vi bestämmer ett tidsfönster när utmaningen skall genomföras, ex. 11:00–13:00. 

Onsdag: Ready to go (ca 50 min) 

Knyt skorna, haffa din smartphone och gör dig redo för en rolig poängjakt som både ger dig friskt luft, motion och inte minst tävlingsanda. Du väljer själv om du tar en rask promenad eller en joggingtur. Under tiden du rör dig kommer det att poppa upp frågor var 200:e meter. Det finns totalt 20 frågor, så du får välja själv hur du disponerar tiden. 

Du kan välja att besvara frågorna efter hand i takt med att de kommer upp i din telefon eller springa hela sträckan (4km) och besvara frågorna i slutet. Men! Tänk på att du enbart har 50 minuter på dig att utföra aktiviteten från det att du trycker på startknappen! 

Vi bestämmer ett tidsfönster när utmaningen skall genomföras, ex. 11:00–13:00. 

Fredag: Powerquiz (ca 30 min, varav quizet 10 min) 

Vi bjuder in er till ett Zoom-möte, där veckans utmaning skall avgöras! Via mobilen tävlar ni i en sista rafflande quiz, där det gäller att vara snabbtänkt och ha huvudet på skaft. En stor mängd frågor ligger utplacerade på en världskarta. Är du först att öppna och svara rätt på frågan vinner du poängen och dessutom släcks frågan för övriga tävlande. Här gäller det att vara riktigt snabb! Vi räknar samman poängen från veckans utmaningar och korar vinnaren. 

Tillägg: 

Vi föreslår att vinnaren får ett digitalt presentkort med ett värde av 500 kronor genom Vinga giftcard där vinnaren själv kan välja mellan flera fina vinster 

FAKTA

  • Antal: 4 – 300 deltagare
  • Digitalt/utomhus
  • Språk: Endast svenska

 

KONTAKTA OSS