mat och hållbarhet

Event för en mer hållbar värld

På ett av dagens event har vi en kock som lagar mat på matsvinn och bjuder på lite smått & gott.

Frukt och grönt från en lokal livsmedelsbutik som annars skulle slängas (eller ges till djur) förädlades av Johan på Gastronomi Elva och serverades till gäster. Dekor skötte Nadja på Hovaliden Design och blomdekor från Fridas Blomster.

Tack för ert förtroende att arrangera ert jubileum.

Stärk er sammanhållning genom en fantastisk fest.

Inspireras av fler event

Fest

Sommarfest på torpet i Borås

Fest

Afterski med Götz

Konferens

Sverige-konferens i härlig miljö på Jacy´z i Göteborg

Fest

Vintersaga

Fest

Winter Wonderland

Fest

Oktoberfest

Kundevent

Invigning

Beslutsångest

Något att fira?

Kundevent

Drömstaden

Fest

Tidsresan

Kundevent

Mat på matsvinn

Fest

Living the brand HM

Utbildningsceremoni

Days of knowledge

Jubileum

Maxi arena show

Jubileum

20 års firande på Västkusten

Jubileum

Calectro 50-års jubileum

Företagsfirande

Tusen och en natt